De winkelwagen is leeg

direct contact?
bel 0511-200200

ESET Nederland is uw cybersecurity kennispartner op het gebied van IT-security. Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET toonaangevende cybersecurity software en diensten voor bedrijven en consumenten. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-security bedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend. In Nederland is ESET lokaal aanwezig met een team van meer dan 50 professionals. Samen met onze partners werken we aan veilige omgevingen voor onze klanten.

 
ESET beveiligingssoftware: 24/7 veilig op internet – waar je ook bent

Wereldwijd vertrouwen 110 miljoen gebruikers op de beveiligingssoftware van ESET. Tel je de ingebouwde detectie van Google Chrome mee, dan wordt de software zelfs gebruikt door meer dan 600 miljoen mensen. De reden is simpel: de ESET-software is snel, detecteert álle bedreigingen en is supereenvoudig in gebruik. Zo wordt de digitale snelweg voor jou altijd een veilige haven!

 
De beste bescherming dankzij de LiveGrid

Samen sterk. En vooral: veilig. De beveiligingssoftware van ESET werkt namelijk op basis van meerdere beveiligingslagen, waaronder de LiveGrid. Een systeem waardoor alle ESET-gebruikers wereldwijd elkaar beschermen. Is er een nieuwe, nog onbekende bedreiging bij één van de gebruikers gedetecteerd? Dan wordt dit gerapporteerd aan ESET, dat direct experts aan het werk zet om een oplossing te creëren. Hoe meer gebruikers er op de LiveGrid komen, hoe sterker het systeem dus wordt.

 
De drie basisprincipes

Volgens de ESET-filosofie moet beveiligingssoftware aan drie basisprincipes voldoen: snelheid, detectie en gebruiksgemak. De software werkt razendsnel en zonder dat andere taken worden onderbroken, waardoor gebruikers niet merken dat hun internetverkeer wordt beveiligd. De slimme algoritmes in combinatie met de LiveGrid zorgen ervoor dat álle bedreigingen meteen worden gedetecteerd. Tot slot gebruiksgemak: de ESET-beveiliging is eenvoudig te installeren en beheren, zodat iedereen ermee overweg kan.

 

Weg met online bedreigingen

Virussen, phishingmail, ransomware: weg ermee! En dat kan met de verschillende softwarepakketten van ESET. In oplopende mate van beveiliging zijn dat:

 
ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus is het basispakket voor Windows- en Linux-apparaten. Naast antivirus, antispyware en antiphishing, bevat het ook onder meer Gamer Mode, Exploit Blocker, apparaatbeheer en Advanced Memory Scanner.

 
ESET Internet Security

ESET Internet Security doet daar een schepje bovenop. Je kunt er elk apparaat mee beschermen, ongeacht of het op Windows, Mac of Android draait. Bovendien biedt het ook extra beveiliging bij internetbankieren en worden je smart devices beschermd.

 
ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium is het meest uitgebreide en geavanceerde pakket. Bovenop het eerder genoemde worden tevens al je wachtwoorden veilig gegenereerd en opgeslagen op één plaats. Plus: voor een extra veiligheidslaag worden privébestanden op je harde schijf en USB-stations versleuteld.

 
#BeginMetOns

Om het bewustzijn van veilig internetten te vergroten, is ESET de campagne #BeginMetOns begonnen. De boodschap: ‘begin met ons jouw online leven te beveiligen’. Want online veiligheid is dankzij ESET helemaal niet ingewikkeld, maar een kwestie van een paar keer klikken.

 

Oké-PC en Oké-IT-services leveren alle producten van ESET voor bedrijven, scholen, overheid en particulieren. Naast de bekende Antivirus en Security-oplossingen zijn er tegenwoordig ook uitstekende producten voor encryptie en authenticatie.

Zoekt u een oplossing op maat, neem dan contact op door te bellen naar 0511-712500 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo 2019 390De Oké-groep bestaat uit de volgende afdelingen:

  • Oké-PC Fryslân: Computerspeciaalzaken in Burgum en Dokkum
  • Oké-telecom: Vaste en mobiele telefoniediensten en -apparatuur
  • Oké-repair: Business-to-Business reparatie van IT- en telecomapparatuur
  • Oké-webapps: Maatwerk webapplicaties
  • Oké-IT-services: ICT-diensten, ICT-beheer, projectleiding en consultancy

vestiging Burgum
Westersingel 49A
9251 HG Burgum
0511-200200

KvK Leeuwarden 01024465
BTW 001613522B01
IBAN NL40RABO0112310397

Privacyverklaring

vestiging Dokkum
Aalsumerpoort 10
9101 JL Dokkum
0519-200200

Openingstijden winkels:
ma 09-18
di 09-18
wo 09-18
do 09-18
vr 09-18
za 09-17

©1994-2020 Oké-PC IT | Onderdeel van de Oké-groep