Over ons

Al 25 jaar dé specialist in ICT en telecom

Wij zijn erg trots op onze organisatie en onze klanten. We blijven ons ontwikkelen op allerlei vlakken van de ICT en telecom.

Wie wij zijn

Oké-PC IT is gestart in 1994 door vader Jan en zoon Ronald Zijlstra. Aan de Westersingel in Burgum werden toen de eerste (gebruikte) computers verkocht. Het bleek een schot in de roos, en sindsdien blijft het bedrijf grote groei doormaken.

Onze doelstelling

We helpen particulieren, scholen en bedrijven met ICT en telecom. We lossen problemen graag snel en in één keer op. We houden van flexibele oplossingen en maatwerk. ICT moet voor u werken en niet andersom!

Wat wij o.a leveren

Waarom Oké-PC IT?

Ons team helpt graag met elk vraagstuk op het gebied van ICT en telecom. Onze hoofdlocatie is in Burgum, Friesland maar we zijn actief door heel Nederland.

Wij begrijpen dat u niet zonder computer kunt, en er niks vervelender is dan dat uw apparaat u in de steek laat.

Onze medewerkers helpen u zo snel mogelijk weer op weg. Het maakt niet uit of u particulier bent of het voor de zaak is.

In onze winkel in Burgum hebben we een snelservicebalie om uw probleem vlot te kunnen verhelpen.

Voor bedrijven en scholen hebben we managed ICT-diensten, waarbij voor een vast bedrag per medewerker per maand u verzekerd bent van veilige, snelle en stabiele ICT-voorzieningen.

In onze winkel in Burgum hebben een ruimte voorraad laptops, computers, printer, scanners, beeldschermen, accessoires en onderdelen.

De webwinkel op onze website toont in principe alleen de producten die wij direct kunnen leveren!

Op elke nieuwe computer en laptop zit 2 jaar garantie. Loopt u tegen een storing aan, dan regelen wij de afhandeling ervan, we zullen u niet naar de fabrikant doorverwijzen.

Onze verkoopadviseurs zijn er voor getraind om u een advies op maat te geven bij aanschaf van een nieuwe computer of laptop, zodat deze precies past bij uw behoefte en verwachtingen.

Onze medewerkers van de technische dienst zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer op de digitale snelweg kunt.

Wij werken met voordelige en transparante tarieven voor APK, onderzoek, upgrades en herinstallaties.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in de ICT en geven adviezen waar u écht wat aan heeft.

Een paar getallen

1
Tevreden klanten
1
Computers verkocht
1
Professionele medewerkers