Hulp aan huis

Geen internet? Problemen met uw PC of laptop?

Ook voor particulieren verzorgen wij reparatie op locatie, waarbij het probleem bij u thuis wordt opgelost.

De servicemonteurs van Oké-PC kunnen u aan huis helpen met het onderhouden van uw pc en het oplossen van storingen. Onze techneuten werken op basis van uurtarief.

Voorwaarden:

• Starttarief bezoek buitendienstmedewerker in Burgum of Dokkum €. 10,=
  • Starttarief bezoek buitendienstmedewerker overige plaatsen €. 20,=
  • Computerhulp aan huis particulier per 30 minuten €. 30,=
  • Minimale afname is 30 minuten. Afronding per 30 minuten.
  • Tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Wilt u een afspraak maken? bel dan meteen naar 0511-200200 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hulp op afstand

Met Teamviewer kunnen onze supportmedewerkers meekijken op uw computer. Klik daarvoor op het icoontje hieronder:

Laptop stuk? Wij repareren snel en vakkundig!

- DC jacks

- scherm vervangen

- solderen en reflowen

- Macbook (air) (pro) reparatie

- toetsenbord vervangen

- upgrade naar SSD

- nieuwe accu of adapter

- herinstallatie besturingssysteem

- datarecovery

- prijsopgaaf schadeverzekering

Bel 0511-200200 of kom langs voor een vrijblijvende prijsopgaaf!

De Oké-groep bestaat uit de volgende afdelingen:

• Oké-PC Fryslân: Computerspeciaalzaken in Burgum en Dokkum
  • Oké-telecom: Vaste en mobiele telefoniediensten en -apparatuur
  • Oké-repair: Business-to-Business reparatie van IT- en telecomapparatuur
  • Oké-webapps: Maatwerk webapplicaties
  • Oké-IT-services: ICT-diensten, ICT-beheer, projectleiding en consultancy

vestiging Burgum
Westersingel 49A
9251 HG Burgum
0511-200200

KvK Leeuwarden 01024465
BTW 001613522B01
IBAN NL40RABO0112310397

Privacyverklaring

vestiging Dokkum
Aalsumerpoort 10
9101 JL Dokkum
0519-200200

Openingstijden winkels:
ma 09-18
di 09-18
wo 09-18
do 09-18
vr 09-18
za 09-17

© 2019 Oké-PC Fryslân | Onderdeel van de Oké-groep - uw partner in ICT en telecom