Computervaardig in de lastechniek: laptop kiezen.
Je hebt je ingeschreven voor de cursus Computervaardig in de lastechniek van LASconsult. Je kan hier daarom tegen gunstige voorwaarden een bijpassende laptop aanschaffen. Deze wordt geheel gebruiksklaar gemaakt, zodat je thuis meteen aan de slag kunt. Je kunt kiezen uit drie verschillende modellen. Tijdens de cursus wordt gebruikgemaakt van Microsoft Office 365. Dit is optioneel bij te bestellen. Naast deze optie, zijn er nog diverse extra materialen bij te bestellen. Stel hier je eigen pakket samen en je hebt voor de start van de cursus Computervaardig in de lastechniek je laptop in huis. Zo kun je direct een goed begin maken met de cursus.

Er is keuze uit drie modellen laptops, die allemaal geschikt zijn voor Computervaardig. Het middenklasse-model heeft een hogere verwerkingssnelheid. De krachtpatser is ook geschikt voor het gebruik van meerdere zware programma's tegelijk, games en heeft een zeer fraai IPS-scherm.
Prijs: 45,00 €
We maken meteen een e-mailadres voor je (voornaam.achternaam@outlook.com) waarin je e-mail kan gebruiken, contactpersonen, agenda, ook op je smartphone. We leveren de nieuwe laptop verder helemaal gebruiksklaar af, je hoeft zelf niks meer te activeren, installeren, aanmelden, te updaten etc.
0,00 €
Totaalbedrag laptop met gekozen opties. Na controle krijgt u een iDeal-link toegestuurd voor de betaling. Na betaling is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Garantie op de aankoop verloopt via Oké-PC IT in Burgum. Aangeboden apparaten zijn zeer geschikt voor bij de opleiding van LasConsult, echter is LasConsult niet verantwoordelijk voor het functioneren van en de gegevens op de laptop.