Computervaardig: laptop kiezen. Klaar voor gebruik!
Je hebt je ingeschreven voor de cursus Computervaardig op computervaardig.nl Je kan daarom hier tegen gunstige voorwaarden een bijpassen laptop aanschaffen. Deze wordt geheel gebruiksklaar gemaakt zodat je thuis meteen aan de slag kunt. Tijdens de cursus wordt gebruikgemaakt van Microsoft Office 365. Deze dient geïnstalleerd te zijn op je eigen laptop(1). Indien je nog geen laptop hebt kan je er een via ons kopen(2). Om deze cursus te volgen moet je redelijk om kunnen gaan met een laptop. Dat wil zeggen dat je in Windows weet hoe je programma’s opent en sluit en dat je om kunt gaan met de verkenner. Wanneer je niet over deze vaardigheden beschikt, adviseren wij je onze introductiecursus - Wegwijs op de laptop te volgen(3).

Price: 45,00 €
We maken meteen een e-mailadres voor je (voornaam.achternaam@outlook.com) waarin je e-mail kan gebruiken, contactpersonen, agenda, ook op je smartphone. We leveren de nieuwe laptop verder helemaal gebruiksklaar af, je hoeft zelf niks meer te activeren, installeren, aanmelden, te updaten etc.
0,00 €
Totaalbedrag laptop met gekozen opties. Na controle krijgt u een iDeal-link toegestuurd voor de betaling. Na betaling is de levertijd 3 tot 5 werkdagen. Garantie op de aankoop verloopt via Oké-PC IT in Burgum. Aangeboden apparaten zijn zeer geschikt voor bij de opleiding van LasConsult, echter is LasConsult niet verantwoordelijk voor het functioneren van en de gegevens op de laptop.