COMPUTER OF LAPTOP LATEN REPAREREN?

BESTANDEN BEWAREN

Bij reparatie van uw pc of laptop houden we rekening met uw persoonlijke gegevens zoals documenten, foto's, e-mail en programma's.

VAKKUNDIGE REPARATIES

Ons ervaren team repareert uw apparaat in zo kort mogelijke tijd. We voeren reparaties aan zowel hardware als software uit.

DATARECOVERY

Wanneer uw gegevens niet meer benaderbaar zijn kunnen we deze vrijwel altijd herstellen - desnoods in een laboratorium.

Betaalbaar

We berekenen schappelijke tarieven voor reparaties. Indien de lak duurder wordt dan de brief, zullen we dat tijdig melden.

TARIEVENOVERZICHT

Hieronder een verkort overzicht van de reparatietarieven die wij hanteren.

€20

Balietarief

€38,75

HERINSTALLATIE

€77,50

ONDERZOEK

Veelgestelde vragen

Het is niet nodig om een afspraak te maken voor een reparatie. U kunt uw apparaat langs brengen wanneer u deze even kunt missen. De doorlooptijd is gemiddeld 3 tot 5 werkdagen maar is sterk afhankelijk van de drukte op dat moment.

U kunt uw apparaat bij ons langsbrengen voor een servicebeurt, het apparaat wordt dan grondig gecontroleerd op virussen, malware en andere ongewenste software. Daarnaast wordt deze fysiek en softwarematig opgeschoond en alle software wordt bijgewerkt.

Dagelijks zetten wij meerdere keren gegevens over van het ene naar het andere apparaat. Wij gaan met de grootst mogelijk zorg om met uw persoonlijke en privacygevoelige gegevens.

Dat is mogelijk, alle data (foto’s, documenten, e-mail) kunnen wij overzetten naar een nieuwe PC of laptop. Het is uiteraard ook mogelijk om dit naar een extern opslag medium te kopiëren, denk aan een externe harde schijf of USB-stick.

Dit is sterk afhankelijk van de specificaties en leeftijd van uw apparaat. U kunt uw apparaat langs brengen voor advies en een vrijblijvende offerte.

Ook problemen aan uw computer, printer of netwerkapparatuur kunnen wij bij u thuis op locatie oplossen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Wij bieden hulp of afstand aan via TeamViewer, een deel van de computer problemen zijn op deze manier op te lossen.

Wat onze klanten zeggen

"Fijne firma om mee te werken, hebben verstand van zaken. Goede en snelle service!"
GREET FRIJBERGER-de BEER
Optiek Frijberger
Echt een geweldige service gisteren laptop weggebracht en word je vandaag gebeld dat ie alweer klaar is en dacht dat ik de laptop volgende week pas weer zou krijgen !! Echt een geweldige service van Oké-PC!!!!!!!"
REMCO DE JONG
via Facebook