zakelijke ICT-diensten

Oké-PC IT levert een breed scala aan ICT-diensten. Met een team van 25 specialisten staan wij dagelijks voor onze klanten klaar. Neem gerust contact op!

Beheer van virtuele en fysieke servers, werkplekken, printers, router, firewall, switches, VLAN, Wi-Fi, en troubleshooting. Vele organisaties in de regio gingen u voor. Wij zijn dealer van o.a. Microsoft, Dell, Acer, Asus, Apple, ESET en zijn thuis in alle OSen en netwerkapparatuur.

Ondersteuning voor uw Office 365, Microsoft 365, Onedrive, e-mail, Sharepoint, Exchange Online, Outlook en Intune. Wij voorzien onze klanten van een snelle en vakkundige supportdesk, beheer en licenties. Vul het formulier hiernaast in voor een kennismaking!

Wij hebben al vele organisaties in de regio ondersteund bij verhuizingen, fusies, migraties naar de publieke, private of hybride cloud, overstap lokale naar hosted mailserver, etc.​

Vul het formulier hiernaast in voor een kennismaking!

Oké-PC IT werkt samen met ESET voor de beste spam- en contentfiltering, Threath detection, Endpoint protection, MFA en schijfversleuteling​. De oprichter van Oké-PC IT, Ronald Zijlstra, zet zich persoonlijk in voor ‘cyberawareness’ in de regio door het schrijven van columns en het spreken over het steeds actueler wordende onderwerp Cyber Security. Neem contact op als u een vraagstuk heeft op het gebied van beveiliging of Cyber Security.

Een betrouwbare Online Backup is voor elke organsatie letterlijk van levensbelang. Uw kritieke bedrijfsgeevens worden hiermee opgeslagen buiten uw eigen pand of cloud-provider, versleuteld opgeslagen in een datacenter in Nederland.

Een goede meervoudige back-up maakt deel uit van elke goede ICT-strategie en rampenplan. Back-ups kunnen worden gemaakt vanaf uw werkplek, uw server, uw NAS of uw Microsoft 365-omgeving,

Oké-PC IT is in staat deze dienst aan te bieden tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Internetverbindingen xDSL en glasvezel, point-to-point draadloos, databekabeling, managed Wi-Fi en tijdelijke mobiele dataverbindingen.

Werken op elk apparaat, onafhankelijk van de locatie, veilig en ontzorgd, voorspelbare kosten, geheel in lijn met de GDPR/AVG​

Afspraken over taakverdeling, verantwoordelijkheden, monitoring, preventief onderhoud en responstijden vastgelegd in een SLA.​

Een managed printoplossing van Ricoh werkt altijd, bespaart kosten en handelingen. Printen incl. beheer voor een vast maandbedrag.​ Laat u eens voorrekenen hoeveel dit scheelt in TCO. Ook is het mogelijk jonggebruikte machines aan te schaffen en hier een licht supportcontract op te zetten, voor de laagste operationele kosten.

Veilige en betrouwbare webhosting, applicatiehosting, SSL-versleuteling, DNS-beheer en e-maildiensten.

Heeft u een verouderde website en onduidelijke overeenkomsten, Oké-PC IT begeleidt u graag naar een overzichtelijk einddoel. De bestaande inhoud gaat gewoon mee.

Neem contact op als u een uitdaging heeft op het gebied van hosting!

We moeten even praten.