Glasvezel bedrijventerreinen Burgum en Sumar!

Ondernemers in Burgum en Sumar opgelet! Laat je niet langer afremmen door traag internet. Samen met DELTA Netwerk gaan we gigasnel glasvezel aanleggen op de volgende bedrijventerreinen:

* Burgum, bedrijventerrein Noord: Mr. W.M. Oppedijk van Veenweg, Burgumerdaam, Kûpersstrjitte, Ymkersstrjitte;
* Bedrijvenpark Burgum West: Elingsloane, Florynwei, Hannelswei, Dukatewei;
* Sumar, Bedrijventerrein Zuid: Koekoekswei, Damsingel, Solcamastraat.

De vraagbundeling bedrijventerreinen loopt en met 10 maart (parallel aan de campagne voor glasvezel in de dorpen van gemeente Tytsjerksteradiel). Als 20-25% meedoet wordt de glasvezel daadwerkelijk aangelegd, en dat kan dan heel snel (plm. eind 2023).

De prijsstelling en het aanmeldformulier staat hieronder.

Neem voor meer informatie contact op met Oké-PC IT via 0511-712500 of info@okepc.nl

Inschrijfformulier zakelijk glasvezel (Burgum en Sumar)

FTTB+: Voor de zakelijk markt is het FTTB+ pakket de beste keuze. Met dit flexibele abonnement heeft u een supersnelle internetverbinding over glasvezel. U ontvangt iedere maand een factuur met BTW-specificatie in uw mailbox en krijgt ondersteuning van professionals met een ondernemersmentaliteit. Standaard krijgt u 1000 Mbps up- en downloadsnelheid. Dat is supersnel en stabiel internet voor uw onderneming. Het abonnement is inclusief een Subnet /29 (5 IP-adressen), en optioneel ook te voorzien van VLAN (beveiligde verbinding) en zakelijke telefonieoplossingen.
0,00 €
Totaalbedrag excl. BTW per maand voor het gekozen abonnement met alle opties. Het bedrag gaat in na activatie en wordt maandelijks afgeschreven van uw bankrekeningnummer.

Veelgestelde vragen over zakelijk glasvezel Burgum en Sumar

De meeste adressen op de bedrijventerreinen in Burgum en Sumar hebben internet via KPN. Dit werkt via ouderwetse koperdraden. Door een moderne glasvezelkabel te leggen naar elk adres, kan er een veel hogere snelheid internet worden behaald. Bovendien is het stabieler, omdat er geen omzetting naar analoge signalen nodig is.Voor bedrijven betekent dit sneller en efficiënter, meer mogelijkheden voor thuiswerken, back-up, cloud, camerabeveiliging en IP-telefonie.

Op dit moment kunnen alle adressen die mee willen doen op de bedrijventerreinen Burgum en Sumar zich inschrijven middels bovenstaand formulier. De sluiting voor deze inschrijving is 10 maart 2023. Als er dan minimaal 20-25% van de 191 adressen zich heeft aangemeld, gaat de schop in de grond en wordt het glasvezelnetwerk aangelegd. De verwachting is dat in de tweede helft van 2023 de aansluitingen kunnen worden geactiveerd.

Wij steunen het initiatief in onze regio. Oké-PC IT is dealer van Delta en kan zowel consumenten als bedrijven helpen met de aansluiting. Voor bedrijven is de continuiteit en beveiliging ook erg belangrijk, hiervoor hebben wij specialisten in dienst. Neem contact op voor meer informatie.