FRITZ!Box 4050 draadloze Wi-Fi 6 router Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)

139,99

Artikelnummer: 501207132 Categorie: Tag:

Beschrijving

De AVM FRITZ!Box 4050 Edition International is een krachtige Wi-Fi 6 router, ideaal voor aansluiting op glasvezel-, kabel- of DSL-modems. Met snelheden tot 2400 Mbit/s (5 GHz) en 600 Mbit/s (2,4 GHz) biedt hij een razendsnelle internetverbinding. Deze router ondersteunt meerdere 4K-streams, videochats en downloads moeiteloos. Hij beschikt over een gigabit-WAN-aansluiting, 3 gigabit-LAN-aansluitingen, een USB-poort en een VoIP-telefooncentrale met DECT-basisstation. Daarnaast is er een aansluiting voor een analoge telefoon.

Als Mesh Master in een Mesh Wi-Fi-netwerk zorgt de FRITZ!Box 4050 voor snelle en betrouwbare verbindingen door het hele huis. Smarthome-apparaten zoals radiatorthermostaten en slimme stopcontacten kunnen eenvoudig worden geïntegreerd via de DECT-basis. De router biedt uitgebreide multimediafuncties, waaronder een mediaserver voor het streamen van films, muziek en foto’s.
Met zijn compacte ontwerp en lage energieverbruik is deze router de perfecte keuze voor een modern, verbonden huis.
erk. Een volwaardige telefooncentrale met DECT-basis, een geïntegreerde firewall en een smarthomebesturing ronden het aanbod af.
Snel thuisnetwerk met Wi-Fi 6 en Mesh Wi-Fi
De nieuwe FRITZ!Box 4050 voor Wi-Fi 6 (Wi-Fi AX) router is zeer geschikt om aan te sluiten op een al aanwezige glasvezel-, kabel- of DSL-modem. Met maximaal 2400 Mbit/s (5 GHz) en 600 Mbit/s (2,4 GHz) biedt hij een snelle internetverbinding voor een vlot thuisnetwerk. De FRITZ!Box 4050 kan met gemak meerdere 4K-streams, videochats, downloads en cloudtoepassingen aan. Hij heeft een gigabit-WAN-aansluiting, 3 gigabit-LAN-aansluitingen, een USB-aansluiting een een VoIP-telefooncentrale met DECT-basisstation. Daarnaast heeft hij een aansluiting voor een analoge telefoon. Door het compacte ontwerp en het lage energieverbruik is de FRITZ!Box 4050 de ideale instaprouter in een modern verbonden huis.

Hub in het Mesh Wi-Fi-netwerk
De FRITZ!Box 4050 zorgt als Mesh Master hub in het Mesh Wi-Fi-netwerk voor snelle en betrouwbare verbindingen. De verspreide FRITZ!-apparaten – FRITZ!Repeater en FRITZ!Powerline – werken in één enkel Wi-Fi-netwerk, wisselen onderling gegevens uit en optimaliseren de prestaties van alle Wi-Fi-apparaten. Zo wordt altijd de beste verbinding tot stand gebracht op plaatsen waar dat op dat moment nodig is. Streamen, gamen en downloaden lukt naadloos en met razende snelheden tot in de verste hoekjes van elke kamer. Het hele Wi-Fi-netwerk heeft slechts één naam, één wachtwoord en is veilig versleuteld.

Veelzijdig smarthome en belgemak
Smarthome-apparaten zoals de radiatorthermostaat FRITZ!DECT 302, de slimme stopcontacten FRITZ!DECT 200/210, de schakelaar FRITZ!DECT 440 en de ledlamp FRITZ!DECT 500 worden aangestuurd via de geïntegreerde DECT-basis. Via de VoIP-telefooncentrale kunnen er een analoge telefoon en maximaal zes DECT-handsets worden verbonden met de FRITZ!Box 4050. Via Wi-Fi worden zelfs smartphones volwaardige VoIP-telefoons. Meerdere geïntegreerde antwoordapparaten, lokale en onlinetelefoonboeken en een schat aan comfortfuncties ronden het brede aanbod af.

Uitgebreide Multimediafuncties
Met de FRITZ!Box 4050 zijn aangesloten USB-opslagmedia en gekoppelde onlineopslag en de daarop opgeslagen gegevens bereikbaar in het thuisnetwerk. De geïntegreerde mediaserver met NAS-koppeling maakt opgeslagen films, muziek en foto’s beschikbaar, zodat deze bijv. via een smartphone kunnen worden doorgegeven aan weergaveapparaten. De FRITZ!Box 4050 vormt zo een krachtig platform voor netwerk-multimediatoepassingen zoals IPTV, video on-demand of 4K-streams.

WAN-verbinding
DSL WAN Ja
Draadloos LAN
Wifi-band Dual-band (2.4 GHz / 5 GHz)

Direct uit voorraad leverbaar (3 stuks vrij, update vannacht om 01:30)

12 maanden garantie