Smart Living Nedis

Zou het niet fantastisch zijn om thuis te komen en de lichten in de gang en woonkamer aan te zien springen zodra je de voordeur opendoet? Terwijl je naar binnen loopt en je jas ophangt, gaat de radio zachtjes aan en je favoriete radiozender speelt een vrolijk liedje. Als je na het eten het nieuws wil gaan kijken, hoef je alleen maar te zeggen: “Radio uit” en “Televisie aan”. De juiste zender is al geselecteerd en je bent precies op tijd. Dit alles is mogelijk met behulp van de juiste Smart Home producten. Zelfs als je een keer op vakantie bent, kun je jouw huis eenvoudig bewoond laten lijken met smart home apparatuur.

Nedis SmartLife is een nieuw merk dat de markt aardig zal gaan opschudden. Je hebt namelijk geen dure bridge of hub nodig om de apparaten met je smartphone of tablet te bedienen. Alle producten van Nedis SmartLife maken namelijk verbinding met jouw bestaande WiFi netwerk, zodat je ze altijd kunt verbinden met de Nedis SmartLife app. We vertellen je in deze tekst graag wat meer over Nedis SmartLife en de verschillende toepassingen van de slimme lampen, schakelaars, beveiligingscamera’s en zelfs weegschalen!

Hoe werkt de Nedis SmartLife app?
Alle lampen, camera’s en apparaten van Nedis SmartLife worden bestuurd met de speciale Nedis SmartLife app. Deze gebruiksvriendelijke app is beschikbaar voor Android en iOS en kan gratis worden gedownload. Als eerst maak je een Nedis SmartLife account aan met je emailadres en een zelfgekozen wachtwoord. Daarna kun je eenvoudig je apparaten, lampen en schakelaars toevoegen. Ieder product heeft een duidelijke handleiding, waardoor je snel een gemakkelijk aan de slag kunt en geen technische kennis hoeft te hebben om jouw smart home te realiseren.

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond